Web Analytics
scris miercuri, 18.09.2024

Pitești: Depistat de polițiști la scurt timp după agresarea unei persoane și reținut

În seara zilei de 17 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Pitești, o persoană a fost agresată.

Pitești: Depistat de polițiști la scurt timp după agresarea unei persoane și reținut

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, stabilind că un bărbat de 48 de ani a fost agresat de un tânăr, care ulterior a părăsit locul faptei și s-a îndreptat spre o stație pentru mijloace de transport în comun. La scurt timp, persoana bănuită a fost depistată de polițiști și condusă la sediul secției, pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Pitești. După administrarea probatoriului, cel în cauză, de 20 de ani, din Mărăcineni, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...