Web Analytics
scris duminică, 26.02.2023

Piteşti. De la scandal i s-a tras. Poliţia i-a pus cătuşele!

Sâmbătă, 25 februarie, în jurul orei 20, polițiștii din cadrul Secției 3 Pitești au fost sesizați prin 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că un bărbat aflat în scandal cu o altă persoană, i-a lovit portiera maşinii, provocându-i avarii.

Piteşti. De la scandal i s-a tras. Poliţia i-a pus cătuşele!

Citeşte şi: Argeş. Trimisă în judecată pentru fals şi uz de fals. Uite ce a făcut la firmă!

Polițiști l-au identificat pe cel reclamat. A fost vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Pitești. „Cu ocazia deplasării la locuința acestuia, polițiștii l-au depistat în flagrant în timp ce o agresa fizic pe soția acestuia”, ne comunică Biroul de presă al IPJ Argeş.

Prin urmare, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 253 și 371 din Codul Penal.

Iar în noaptea de 25 spre 26 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul de a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 26 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...