Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Pitești. Creșa din Popa Șapcă va fi renovată energetic cu fonduri europene

Miercuri, 9 octombrie, la Pitești a fost predat amplasamentul în vederea renovării energetice a Creșei Nr. 9 – din cartierul Popa Șapcă, investiție finanțată în cadrul PNRR.

Pitești. Creșa din Popa Șapcă va fi renovată energetic cu fonduri europene

Citește și: Cutremure în România, miercuri dimineață: cel mai mare, de magnitudine 4

Peste 10 luni, cât este durata de execuție a lucrărilor, clădirea corp C1 va beneficia de izolare termică, tâmplărie nouă cu geam termoizolant, dar și de panouri electrice fotovoltaice, instalație termică nouă și surse de iluminat LED” – a transmis primarul Cristian Gentea.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Pitești, renovarea energetică moderată a corpului C1 al clădirii presupune, concret: izolarea termică a pereților exteriori, a plăcii de terasă și a plăcii de parter; înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplărie PVC cu geam  termoizolant; reabilitarea instalației termice; panouri solare pentru prepararea apei calde de consum; sistem de producere a energiei electrice din surse regenerabile, prin utilizarea de panouri electrice fotovoltaice; reabilitarea instalației electrice.

Valoarea contractului de 2,35 milioane lei, inclusiv TVA.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Bolnavi şi… bolnavi. Căderea la pace

În România de după decembrie ’89, foarte multă lume ocolește deliberat legile, bunul simț, simțul măsurii și merge la risc având convingerea că în...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...