Web Analytics
scris marți, 16.07.2024

Pitești: Cercetări persoană agresivă, imobilizată de polițiști după ce a provocat distrugeri unui autoturism

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o acțiune a polițiștilor, care au imobilizat un bărbat, pe raza municipiului Pitești, după ce acesta s-ar fi manifestat agresiv, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Pitești: Cercetări persoană agresivă, imobilizată de polițiști după ce a provocat distrugeri unui autoturism

În ziua de 16 iulie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au acționat ca urmare a faptului că, în timpul unor activități desfășurate la un imobil de pe strada Bănănăi, un bărbat s-a manifestat agresiv, provocând distrugeri la un autoturism, folosind un topor.

Citește și Prefectura a atacat în instanță hotărârea Consiliului Județean Argeș privind actualizarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2024

Polițiștii, care se aflau la un imobil apropiat față de locul în care bărbatul agresiv se manifesta, l-au somat pe cel în cauză să înceteze comportamentul agresiv, aspect pe care persoana în cauză nu l-a făcut. La fața locului au fost direcționate și alte echipaje, pentru sprijin, iar polițiștii au utilizat forța, bărbatul agresiv fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

În urma intervenției nu au rezultat alte pagube materiale în afara celor provocate anterior de către persoana în cauză. De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment vertificările sunt în curs, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...