Web Analytics
scris joi, 01.08.2024

Pitești: Cercetări finalizate de polițiști într-un dosar de tâlhărie

În ziua de 31 iulie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Pitești: Cercetări finalizate de polițiști într-un dosar de tâlhărie

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 iunie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce se afla în proximitatea unei săli de jocuri de noroc din Pitești, un bărbat, inițial necunoscut, identificat în urma cercetărilor ca fiind un bărbat de 49 de ani, cu domiciliul în Brașov, ar fi agresat un bărbat de 43 de ani, împrejurare în care l-ar fi deposedat de un telefon mobil.

Citește și Piteștean reținut de polițiști pentru violență domestică

Telefonul mobil sustras a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate. Reamintim că în ziua de 3 iulie, după administrarea probatorului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...