Web Analytics
scris duminică, 30.06.2024

Pitești. Bărbat reținut după o ceartă și o bătaie cu prietenul

La data de 29.06.2024, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că la intersecția Aleea Tenor Ioan Băjenaru cu b-dul 1 Decembrie 1918 o persoană ar fi fost agresată fizic, fiind lovită cu o sticlă la nivelul capului.

Pitești. Bărbat reținut după o ceartă și o bătaie cu prietenul

Citește și O medalie de aur și 5 de argint pentru România la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori

La fața locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care auidentificat persoana agresată, respectiv un bărbat, care a oferit detalii despre agresor.

În urma informațiilor culese și semnalmentelor agresorului, acesta a fost identificat, la scurt timp, de către polițiști, ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Pitești, și a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 29 iunie a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se aflau în zona unui magazin, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 31 de ani ar fi agresat un alt bărbat, lovindu-l cu o sticlă în zona capului, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită