Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Pitești Arena. A început Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu

Joi, 19 septembrie 2024, la sala polivalentă Pitești Arena, a început ediția a 19-a a Campionatului Balcanic de Ju-Jitsu, competiție care va dura până duminică, 22 septembrie.

Pitești Arena. A început Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis

La deschiderea oficială au fost prezenți și au luat cuvântul, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Federației Române de Arte Marțiale, Ștefan-Florentin Marinescu, alături de primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, de viceprimarul Gelu Tofan, de administratorul public Lucrețiu Tudor și de consilierul local Tiberiu Irimia.

Președintele F.R.A.M. a accentuat importanța sportului în viața fiecărui om, apreciind încă o dată angajamentul administrației locale piteștene în susținerea și dezvoltarea infrastructurii sportive, care facilitează organizarea evenimentelor de prestigiu din lumea sportului, aici, la Pitești, și contribuie la schimbarea mentalității generațiilor tinere față de sport și mișcare pentru sănătate.

Timp de trei zile, peste 1.140 de sportivi, reprezentând 20 de țări de pe trei continente – Europa, Asia și Africa – se vor întrece în cadrul celui de-al doilea eveniment de prestigiu din sfera artelor marțiale pe care Pitești Arena îl găzduiește în 2024, după Campionatul European U16, U18 & U21 din aprilie – se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Balcaniada acestui an este organizată de către Federația Română de Arte Marțiale, prin Departamentul Ju-Jitsu, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, reunind, alături de sportivii participanți, aproximativ 40 de antrenori, 45 de arbitri și 20 de oficiali – mai arată sursa citată.

Iubitorii de arte marțiale și sport sunt așteptați până duminică, la Pitești Arena, pentru a se bucura de spectacolul oferit de concurenți și a susține echipele favorite. Câștigătoare a ultimelor două ediții ale Balcaniadei, delegația tricoloră va lupta pentru al treilea trofeu balcanic consecutiv!

Intrarea este liberă! Hai, România!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...