Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Pitești. Apa căzută cu găleata le-a dat de furcă pompierilor

Miercuri, 11 septembrie, într-o singură oră (12:30 – 13:30), câteva localități din județul Argeș s-au aflat sub cod portocaliu de averse torențiale. Iar efectele ploii căzute cu găleata s-au făcut simțite din plin.

Pitești. Apa căzută cu găleata le-a dat de furcă pompierilor

Citește și: A început relocarea urșilor de pe Transfăgărășan. Cum vor proceda specialiștii

Pompierii argeșeni au intervenit în 17 situații de urgență generate de aceste fenomene meteorologice, evacuând apa din mai multe locuri din Pitești și de la Bradu.

La Pitești, de exemplu, potrivit unui comunicat al ISU Argeș,apa a fost scoasă astfel:

din subsolul unui bloc din cartierul Trivale și al altui bloc de pe strada Exercițiu; din incintele unor operatori economici de pe strada Depozitelor, din cartierul Prundu și de pe strada Târgu din Vale; din subsolulurile a două clădiri din zona Vasile Milea; din subsolul unei clădiri de pe bulevardul I.C. Brătianu; dintr-o gospodărie de pe strada Găvenii; dintr-o hală aflată pe Calea București; dintr-o gospodărie de pe strada Depozitelor, zona CNCD; de pe strada Mihail Vlădescu; de pe terasa unui bloc din cartierul Găvana, strada Ion Minulescu.

La Bradu, apa a fost evacuată din două gospodăriI aflate în satul Geamăna și pe strada Stejarului, precum și de pe strada Plopilor.

Pompierii au degajat și un copac căzut pe carosabil, blocând circulația, în comuna Rucăr, zona Valea lui Andreiaș.

Totodată, pentru monitorizarea situației și adoptarea promptă a măsurilor pentru gestionarea eficientă a solicitărilor, la nivelul instituției noastre a fost activată grupa operativă, pe toata durata codului meteorologic.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...