Web Analytics
scris luni, 02.09.2024

Pitești. Alte trei adăposturi civile vor fi reparate

Primăria Pitești a semnat contractul de servicii de proiectareetapa privind documentația de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru „Reparații capitale adăposturi de protecție civilă special construite din municipiul Pitești (3 locații)”.

Pitești. Alte trei adăposturi civile vor fi reparate

Citește și: Update. Incendiu în Piteşti. Un tânăr – dus la spital

Potrivit unui comunicat al Primăriei Pitești, contractul vizează alte trei adăposturi de protecție civilă care au nevoie de reparații și amenajare, astfel: în cartierul Prundu, b-dul Petrochimiștilor, Bl. B 23, Sc. C; tot în cartierul Prundu, b-dul Petrochimiștilor nr. 18, Bl. B 2, Sc. A; în cartierul Craiovei, str. Craiovei nr. 128, Bl. 38, Sc. A.

Contractul semnat de primarul Cristian Gentea este de 239.904 lei, cu TVA

Contractul însumează 239.904 lei, cu TVA (pentru toate cele 3 locații), cu o durată de finalizare de 2 luni.

Lucrările propuse prin temele de proiectare se referă la: refacerea pardoselei deteriorate; amenajarea și igienizarea zidurilor (pereți/tavane); înlocuirea ușilor de acces în adăpost; amenajarea toaletelor existente; refacerea alimentărilor cu apă și a instalațiilor de canalizare; repararea tuturor scurgerilor de la rețelele tehnice ale blocului, ce afectează integritatea adăpostului de protecție civilă; refacerea instalațiilor electrice; amenajarea și igienizarea tunelului de evacuare, inclusiv etanșarea intrărilor exterioare în tunelul de evacuare; refacerea instalațiilor de filtroventilație cu posibilitate de acționare electric și manual – se mai arată în comunicatul Primăriei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...