Web Analytics
scris miercuri, 17.07.2024

Pitești. Agresorul cu toporul a ajuns în arest!

Vă relatam faptul că marți, 16 iulie, polițiștii din cadrul Secției 4 Pitești, au imobilizat un bărbat care se manifesta extrem de agresiv. În timpul unor activități desfășurate la un imobil de pe strada Bănănăi, respectivul om s-a pus cu toporul pe un autoturism, provocându-i distrugeri.

Pitești. Agresorul cu toporul a ajuns în arest!

Citește și: Precizări de la Poliție privind aparatele de testare a șoferilor drogați

Referitor la acest caz, Biroul de presă al IPJ Argeș a revenit cu precizări. Anume că polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Pitești au continuat cercetările cu privire la bărbatul în cauză care, pe lângă distrugerile provocate autoturismului, s-a manifestat agresiv în prezența polițiștilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și dristrugere.

De asemenea, două persoane au formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Iar în noaptea de 16 spre 17 iulie, după administrarea probatoriului, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită