Web Analytics
scris marți, 10.09.2024

Pitești. Agresiune în Găvana. I-a dat cu o țeavă în cap și a fost reținut

Luni, 9 septembrie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din cartierul Găvana un bărbat a fost agresat.

Pitești. Agresiune în Găvana. I-a dat cu o țeavă în cap și a fost reținut

Citește și: Hotărârea de CL privind Pădurea Trivale-parc a fost anulată de instanță

Din verificări a reieșit că, în jurul orei 18.30, în urma unui conflict verbal, un bărbat, de 38 ani, din Pitești, l-ar fi agresat pe un altul, în vârstă de 47 de ani, lovindu-l cu o țeavă metalică în cap – după cum informează IPJ argeș.

Bărbatul agresat a fost transportat la spital.

Făptașul a fost identificat, la scurt timp, de către polițiști, și condus la sediul secției pentru audieri.

De asemenea, persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile art. 2 alin. 2 din Legea 26/2024, privind ordinul de protecție, ocazie cu care el a precizat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție față de agresor.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 9 spre 10 septembrie, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...