Web Analytics
scris marți, 20.08.2024

Pitești. 12 copii internați cu Covid, marți, la Pediatrie

Chiar dacă e vară, îmbolnăvirile cu Covid sunt în ușoară creștere. Marți, 20 august, de exemplu, la Spitalul de Pediatrie din Pitești, erau internați 12 copii cu această boală infecțioasă virală, dintr-un total de 27 de internări în ultimele 24 de ore.

Pitești. 12 copii internați cu Covid, marți, la Pediatrie

Citește și: Pitești: O femeie a murit după ce a fost lovită de tren, în zona CNCD

În afară de aceștia, mulți bolnavi de Covid refuză internarea și se tratează la domiciliu. Ca simptome dominante, în primul rând este febra. Sunt și cazuri cu laringite, cu pneumonii virale. Nu am avut complicații.

Au o evoluție bună aceste cazuri, iar vindecarea e pe termen scurt” – ne-a spus Tudor Ionescu, managerul unității spitalicești.

Internarea bolnavilor cu Covid se face în saloane separate. „Partea interesantă e că îmbolnăvirile cuprind vârste de la zero la 18 ani. Adică și cei de câteva luni fac această boală. Deci, transmiterea nu ține cont de vârstă” – ne-a precizat Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...