Web Analytics
scris vineri, 05.07.2024

Piteștean imobilizat de polițiști după ce a condus agresiv

Polițiștii au reținut un șofer pe bvd. Frații Golești din Pitești după ce bărbatul a avut un comportament rutier riscant și a devenit agresiv atunci când a fost oprit de oamenii legii.

Piteștean imobilizat de polițiști după ce a condus agresiv

În ziua de 4 iunie a.c., în jurul orei 22:00, un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș a observat în trafic, în zona Stației C.F. Pitești Sud, un autoturism care a trecut prin fața echipajului cu viteză ridicată și fără a se asigura.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase pornite, și l-au oprit pe str. Frații Golești.

Citește și Noi prevederi pentru şoferii amendaţi contravenţional care refuză primirea procesului-verbal

La volan era un bărbat de 34 de ani, din Pitești, care nu a fost cooperant. „Polițiștii au solicitat bărbatului în cauză să se supună testării cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau a substanțelor cu efect psihoactiv. În continuare, bărbatul s-a opus indicațiilor polițiștilor și a devenit agresiv, fapt pentru care a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru cercetări”, a transmis IPJ Argeș.

În bazele de date ale Poliției Române bărbatul figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu dreptul de a conduce suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, conform art. 335 alin.2 și 337 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 4 spre 5 iulie a.c., bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită