Web Analytics

Piky premiază elevii câştigători ai concursului de machete „Apă pentru viitor”

de | 3.06.2020 08:52 | Actualitate

Astăzi, 3 iunie 2020, se împlinesc fix 17 ani de când a apărut Piky, mascota SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, marcă înregistrată la OSIM.

Piky este un personaj simpatic, vesel şi pus pe fapte bune, de forma unei picături de apă, şi a dat numele programului educaţional pe care societatea îl desfăşoară din anul 2003 sub motto-ul: Apa înseamnă viaţă, preţuiţi-o şi nu o risipiţi!.

Piky militează pentru folosirea raţională a apei şi pentru un mediu curat, programul educaţional având drept scop educarea copiilor în ceea ce priveşte rolul şi importanţa apei, protejarea mediului înconjurător, respectul pentru natură.

În contextul epidemiei de coronavirus, societatea s-a conformat noilor condiţii şi a adoptat o serie de măsuri care au vizat şi acţiunile educaţionale, acestea fiind suspendate.

### Elevii câștigători vor primi diplome și premii în bani

De ziua lui, Piky doreşte să aducă o bucurie elevilor care au participat la concursul de machete „Apă pentru viitor“ organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Apei şi, pentru a răsplăti munca depusă laolaltă cu viziunea şi creativitatea de care aceştia au dat dovadă, anunţă că au fost desemnaţi elevii câştigători, care vor fi premiaţi cu diplome şi bani.

Lista câştigătorilor este postată pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Media – Piky“.

„Tuturor elevilor şi cadrelor didactice le dorim sănătate, să încheie anul şcolar cu bine şi să se bucure de vacanţa ce se apropie, iar elevilor care vor susţine examene le dorim mult succes!”, este mesajul transmis de către Mihail Marinescu, director general Apă Canal 2000 SA Pitești.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii