Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

Pierderile de apă, scumpe pentru câmpulungeni

Edilul CGA SA este o companie de succes din Câmpulung, prestatorul de servicii de gospodărire comunală în mai multe localități muscelene. Iar nelipsitul profit anual are ca suport și taxarea cetățenilor pentru pierderile de apă intervenite în subsolurile blocurilor.

Pierderile de apă, scumpe pentru câmpulungeni

Așa s-a întâmplat recent la scara cu 20 de apartamente a unui bloc, după ce o avarie a provocat curgerea apei. Doar că după efectuarea reparației, locatarii au descoperit că au de plată, dincolo de costul remedierii avariei, câte 118,6 lei de apartament pentru risipa lichidului. La tarifele expuse de Edilul, asta înseamnă câte 22,5 mc de apă pentru fiecare dintre cele 20 de locații.
Adunat, volumul total este de 450 de metri cubi, cam cât are capacitate un bazin de înot. Doar că atâta apă ar fi provocat scurgerea unui adevărat râu, lucru ce nu s-a întâmplat. Dar plata a rămas! Mai ales că sutele de avarii produse anual pe rețeaua de apă, în afara blocurilor, înseamnă foarte mulți metri cubi pierduți pe care trebuie să îi plătească cineva pentru ca Edilul, societate deținută integral de municipalitatea câmpulungeană, să fie profitabilă an de an.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și În ultimii ani, Piteştiul a vândut Câmpulungului de aproape un milion de euro

Citește și Apa grea la buzunar de la Edilul blochează o asociere musceleană

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită