Web Analytics

Piaţa Primăriei Câmpulung, nefinalizată din cauza constructorilor

de | 17.01.2019 12:58 | Politica si Administratie

În 2018 s-a repetat situaţia bugetară de acum doi ani pentru administraţia locală din Câmpulung, în sensul că mare parte din banii alocaţi pentru investiţii nu au fost cheltuiţi. Cauzele sunt diverse, de la anularea unor contracte până la ritmul scăzut de lucru al antreprenorilor.
Prevederea iniţială viza un total de cheltuit de circa 22 de milioane de lei pentru investiţii, bani rămaşi în conturi de pe vremea primarului Călin Andrei. Numai că, la final de 2018, actualul primar, Liviu Ţâroiu, s-a trezit cu un rest de peste zece milioane, bani pe care va încerca să îi utilizeze în anul preelectoral 2019.
Cel mai important obiectiv neterminat este constituit de Piaţa Primăriei, a cărei amenajare trebuia să ajungă la final joi, 17 ianuarie. Deşi primarul a făcut tot posibilul să asigure finanţarea lucrărilor, seriozitatea celor care lucrează la Câmpulung a lăsat iarăşi de dorit. Pe final de an, atunci când a realizat că nu poţi pune bază pe Ratelen şi Group Concif, Ţâroiu şi-a exprimat speranţa ca măcar o parte din lucrare să fie gata de sărbătorile de iarnă. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar atitudinea drastică manifestată până acum de primar în relaţiile cu constructorii este aşteptată să se manifeste încă o dată.
Cătălin Ion Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii