Web Analytics

Petre Daea – cel mai mediatizat ministru la televiziune, în luna iulie

de | 5.08.2022 08:49 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost cel mai mediatizat om al guvernului la televiziune, în perioada 1-30 iulie 2022, înregistrând 1.236 de apariţii la posturile TV monitorizate de compania mediaTRUST, autoarea studiului privind vizibilitatea partidelor politice generate de miniștrii Executivului în presa scrisă, presa online, radio și TV.

Materialele de presă în care Petre Daea a fost menționat la TV au avut ca subiect Guvernul Ciucă, precum și activitatea sa în calitate de nou ministru al Agriculturii.

Citește și: FMI cere guvernelor europene să nu intervină în criza energetică pentru a încuraja economisirea energiei

De asemenea, vârful de vizibilitate la televiziune a fost remarcat în data de 22 iulie 2022, cu materiale privind numele lui Petre Daea a apărut în ancheta DNA legată de presupusele concursuri ce ar fi fost jucate de Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii, potrivit monitorizării companiei mediaTRUST.

Echipa de miniștri PSD ocupă locul întâi cu cele mai multe apariții în presa scrisă, online, radio și TV, urmată de echipa de miniștri PNL și UDMR. În luna iulie a.c., miniștrii PSD au înregistrat 34.862 menţiuni, miniștrii PNL sunt citați în 22.221 materiale și cei UDMR cu 10.633 mențiuni în mass-media din România – presă scrisă, presă online, radio și TV.

Sursa foto: B1 TV

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *