Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

Peste 800 de școli în șantier, cu trei zile lucrătoare înainte de începerea cursurilor

Ministra Educației Ligia Deca prezintă drept „un record” numărul școlilor aflate în șantier la acest început de an școlar.

Peste 800 de școli în șantier, cu trei zile lucrătoare înainte de începerea cursurilor

Într-un anunț pe Facebook despre o conferință la care a fost, la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a pregăti începutul cursurilor, Deca nu menționează nimic despre faptul că în multe dintre aceste școli nu vor putea fi primiți elevii pentru că nu se pot desfășura cursuri din cauza construcțiilor și modernizărilor, transmite Edupedu.ro.

Citește și: Petiție împotriva canonizării lui Arsenie Boca

Ligia Deca scrie despre faptul că „începem anul școlar cu peste 800 de școli în proces de reabilitare, modernizare sau construcție”, și laudă imediat autoritățile pentru această „reușită”: „Un record ce arată nu doar creșterea implicării autorităților locale în viața școlii, ci și buna colaborare în comunitățile din țară”. Potrivit surselor Edupedu.ro, zeci de școli ar fi cerut inspectoratelor să organizeze „Săptămâna altfel” în prima săptămână de școală, pentru că sunt în șantier, ca soluție pentru ca elevii să nu facă cursuri până pe 16 septembrie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...