Web Analytics
scris vineri, 19.07.2024

Peste 700 de articole vestimentare ridicate în urma percheziţiilor în dosarul Biancăi Drăguşanu

Poliţiştii au ridicat joi, în urma percheziţiilor domiciliare, în dosarul de evaziune fiscală în care este cercetată şi Bianca Drăguşanu, mai multe bunuri de interes în cauză, printre care înscrisuri, un laptop, trei telefoane mobile, precum şi peste 700 de articole vestimentare, în valoare totală de aproximativ 600.000 de lei, în vederea recuperării prejudiciului.

Peste 700 de articole vestimentare ridicate în urma percheziţiilor în dosarul Biancăi Drăguşanu

Citește și: Medic de la Spitalul Colentina, prins în flagrant când primea 500 de lei mită

Potrivit unor surse judiciare, în dosar a fost dispusă măsura reţinerii faţă de un fost poliţist local şi soţia acestuia, implicaţi în dosar, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propuneri legale.

Joi dimineaţă, Bianca Drăguşanu, un fost poliţist local şi alţi doi suspecţi au fost ridicaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi duşi la audieri într-un dosar de evaziune fiscală.

Aceştia sunt suspectaţi că aduceau haine de lux – blănuri, paltoane, geci din piele – din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei Biancăi Drăguşanu pe paginile unui site, pe Facebook şi Instagram, fără a declara veniturile la stat.

Hainele erau expuse într-un magazin fizic, pentru prezentare, situat pe şoseaua Berceni nr. 96, fiind vândute exclusiv online, atât în România, cât şi în străinatate.

„Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 au pus în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, a informat DGPMB, într-un comunicat transmis de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită