Web Analytics

Peste 7 incendii provocate intenționat în Argeș

de | 28.03.2019 12:41 | Actualitate

 

În ziua de 27.03.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la peste 7 incendii de vegetație uscată și mărăciniș izbucnite în localitățile Căteasca, Curtea de Argeș, Mușătești, Vlădești, Câmpulung, Topoloveni și Schitu Golești.

Toate evenimentele menționate au fost generate de utilizarea focului deschis în spații deschise și folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În urma acestor incendii, au fost afectate aproximativ 2 ha de vegetație uscată.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Boteni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință și o anexă. Au ars: acoperișul casei pe aproximativ 50 mp, 1 mc de scândură și 200 kg de fân.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Dârmănești, sat Negreni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un fânar, cu posibilități de propagare la casa și hala învecinate. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, dar a refuzat transportul la spital. Au ars: fânarul din lemn, o butelie, 10 mc lemn de foc și cauciucuri auto.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii