Web Analytics

Peste 240 de poliţişti din cadrul IPJ Argeș, la datorie de 1 Mai

de | 1.05.2018 08:34 | Actualitate

politisti datorie agÎn perioada 28 aprilie – 1 mai a.c., peste 240 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Argeș vor desfăşura zilnic activităţi specifice pe raza întregului judeţ, în scopul păstrării şi accentuării climatului de siguranţă publică şi al prevenirii riscurilor rutiere, pentru descurajarea intenţiilor infracţionale ori contravenţionale, depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care prin conduita lor încalcă prevederile legale.

Astfel, în această perioadă, peste 230 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică vor acţiona zilnic pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie şi comerţ ilicit, precum şi a celorlalte fapte de natură a aduce atingere normelor de convieţuire socială.

De asemenea, peste 50 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră vor acţiona zilnic pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului rutier. În fiecare zi a perioadei pe drumurile din judeţ vor fi prezente autospeciale echipate cu aparate radar care vor depista şi sancţiona conducătorii auto care nu vor respecta regimul de viteză.

Totodată, peste 100 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale se vor afla la datorie în această perioadă pentru a preveni şi combate infracţiunile de natură judiciară şi economică, precum şi cele la regimul armelor şi muniţiilor.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii