Web Analytics
scris sâmbătă, 05.10.2024

Peste 2000 de școli oferă masă caldă. Ministerul Educației vrea să suplimenteze bugetul

Peste 2000 de școli oferă masă caldă. Ministerul Educației vrea să suplimenteze bugetul

Numărul beneficiarilor Programului Naţional „Masă Sănătoasă” va creşte , a anunţat vineri Ministerul Educaţiei, care a pus în consultare un proiect de hotărâre de Guvern în acest sens.       

„Creştem numărul de beneficiari ai Programului Naţional ‘Masă Sănătoasă’ (PNMS) în 473 de unităţi de învăţământ care au înregistrat o creştere a numărului de elevi în anul şcolar 2024-2025. Astfel, propunem o rectificare a sumei alocate pentru anul 2024 şi lansăm în consultare publică proiectul de hotărâre de Guvern pentru suplimentarea bugetului cu suma de 9.596.000 de lei”, afirmă reprezentanții ministerului pe Facebook.

Citește și Liderul S.I.PA Muntenia, Adrian Voica: La mulţi ani de ziua profesorului!

Numărul şcolilor care oferă o masă caldă sau pachet alimentar, prin PNMS şi PNRAS, a crescut de la 350 în 2022, la peste 2.200 în prezent, oferind masă pentru aproximativ 660.000 de copii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...