Web Analytics

Peste 200 de disponibilizaţi de pe fosta platformă ARO

de | 23.01.2020 13:14 | Economie

Finalul lui 2019 şi începutul acestui an au sporit numărul şomerilor din Muscel, după ce două societăţi comerciale au lăsat şomeri aproape 250 de salariaţi. Pe 24 decembrie 2019 au expirat contractele pentru o sută de persoane de la o firmă de componente auto, ştiut fiind faptul că la „cablaje” cele mai multe angajări se fac pe perioadă determinată. Aici a intervenit şi închiderea unei linii de montaj. Apoi, la început de an, insolvenţa în care se află fosta fabrică de matriţe a uzinei a dus la disponibilizarea a aproape 150 de oameni.
Potrivit declaraţiilor lui Paul Petrescu, şeful Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Câmpulung, câteva zeci de persoane deja şi-au găsit un alt loc de muncă.
„În pofida unor opinii, există ofertă pentru şomeri pe piaţa muncii din zonă. Depinde doar de măsura în care eşti interesat de acest lucru şi de cât mult vrei să lucrezi”, susţine acesta. Pentru a facilita obţinerea unui alt job de către cei disponibilizaţi, ALOFM Câmpulung organizează şi cursuri de calificare-recalificare.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii