Web Analytics

Peste 100 de sportivi din Argeș vor participa la Campionatul de Ashihara. Competiția inaugurează Pitești Arena 

de | 8.12.2022 07:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Au mai rămas câteva ore până la marea deschidere a Sălii Policalente din Pitești. Moment de excepție va fi și Campionatul Național de Ashihara-Karate. Competiția va inaugura Pitești Arena. Aproximativ 130 de sportivi din Argeș se vor duela în campionat. În total, vor fi prezenți 485 de participanți. 

“Sunt trei cluburi care vor participa mâine (joi, 8 dec- n.r). Aproximativ 120-130 de sportivi din Pitești, Mioveni și Curtea de Argeș, din Argeș sunt legitimați pe Cluburile din Pitești”, a transmis sensei Mihai Vătafu, organizator CNAK, la conferința de presă de miercuri, 7 decembrie. 
Citește și: Piteşti Arena se inaugurează cu Campionatul Naţional de Ashihara-Karate

Cristian Gentea: “Ceea ce se întâmplă cu Sala Polivalentă este doar un început pentru Pitești” 

Tot miercuri, la conferința de presă, Cristian Gentea a menționat că Piteștiul se află în continuă dezvoltare din punct de vedere al sportului, astfel că Pitești Arena reprezintă doar un început pentru municipiu. Edilul a mai transmis că în 2023 va fi inaugurat Bazinul Olimpic și tot anul viitor va începe și construcția noului stadion. 

“ A fost vorba despre sume mari pentru Sala Polivalentă (…) ceea ce se întâmpla cu Sala Polivalentă este doar un început pentru Pitești. Noi în ianuarie vom inaugura unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din țară. Veți vedea, arată senzațional. Și anul viitor va începe construcția noului stadion”, a declarat Gentea. 

Va reamintim că Pitești Arena se deschide astăzi, 8 decembrie, începând cu ora 10. Se va tăia panglica, iar apoi Sala va găzdui, până duminică, Campionatul de Ashihara. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *