Web Analytics

Peste 10.000 de vizitatori la standul Argeşului de la Târgul de Turism 2019

de | 21.11.2019 13:17 | Economie

În perioada 14-17 noiembrie, la Complexul ROMEXPO din Capitală a avut loc Târgul de Turism 2019. Un eveniment la care au fost prezente 230 de firme din 16 țări. Prin intermediul CCIA Argeș și al CJ Argeș, la târg au fost prezente și șapte firme și instituții din județ. În cele patru zile, peste 10.000 de vizitatori au fost la standul Argeșului.
”Considerăm că a fost o expoziție extrem de utilă, care și-a atins scopul principal – acela de a pune Argeșul pe harta celor mai importante obiective din punct de vedere turistic din România.
Da, cu siguranță că sunt multe lucruri de făcut pe viitor – de la îmbunătățirea infrastructurii de acces la obiectivele turistice și până la diversificarea ofertei de turism din partea agenților de turism publici sau privați. Dar credem că este extrem de important că Argeşul a fost reprezentat la un nivel foarte bun și pe această cale ținem să mulțumim atât expozanților din mediul privat – Posada Vidraru, Pensiunea Un Băiat și O Fată din Câmpulung, Complex Dracula (Transfăgărășan), Casa Lăzăroiu, Argcoms (Fabrica lui Moș Crăciun), dar şi publici – Primăria Corbi (Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România), Primăria Mioveni (participantă cu Centrul Cultural Mioveni și Centrul de Informare și Promovare Turistică) și Consiliul Județean Argeș (participant cu Muzeul Golești, Școala Populară de Artă, Fanfara și Orchestra «Doina Argeșului»)”, ne-a declarat George Caval, președintele CCIA Argeș.
După cum ne-a mai precizat George Caval, ”standul Argeşului a fost unul dintre cele mai animate, mai frumoase și mai pline de viață, la aceasta aducându-și contribuția toți expozanții şi frumoșii noştri tineri purtând, probabil, unele dintre cele mai frumoase costume populare românești”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii