Web Analytics

Performanţă la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” Piteşti

de | 30.03.2017 13:43 | Actualitate

18 Liceul BrancusiLa sfârșitul lunii februarie 2017 au avut loc Olimpiadele la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, etapa județeană. În urma competițiilor, trei elevi de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” s-au clasat pe locul I, ceea ce le conferă dreptul de a participa la Etapa națională: la domeniul Fabricarea produselor din lemn, elevul Mierlă Ionuț Alexandru, clasa a XI-a, pregătit de ing. Ionescu Elena şi eleva Ivan Beatrice Constantina, clasa a XII-a, pregătită de ing. Neacșu Felicia; la  domeniul Electronică și automatizări,  elevul Savu Ionuț Cătălin, clasa a XI-a, pregătit de ing. Manolache Ileana Odeta.
Etapa națională va avea loc în perioada 24-28 aprilie 2017, în județul Bihor pentru domeniul Fabricarea produselor din lemn și în județul Vâlcea pentru domeniul Electronică și automatizări.
În paralel s-a desfășurat Concursul de chimie „Petru Poni”, la care eleva Gogoncea Daniela, clasa a X-a, pregătită de prof. Tulbureanu Iuliana s-a clasat pe a doua poziție, fiind calificată la Etapa națională. La Concursul regional „Șerban Țițeica”, elevii Constantin Mareș Mihai și Bobeică Octavian, clasa a IX-a, pregătiți de prof. Bîzgă Nicolescu Mihaela s-au calificat pentru etapa regională.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii