Web Analytics

Percheziţii la Spitalul Judeţean Argeş. O gestionară a furat echipamente medicale

de | 27.03.2020 21:18 | Actualitate

Mai multe percheziţii au avut loc în această seară la Spitalului Judeţean Argeş şi la domiciliul unei angajate a unităţii medicale. Angajata, care era gestionar la spital, este de mai bine de o oră la audieri la Parchetului Judecătoriei Piteşti, după ce acasă la aceasta au fost găsite măşti, dezinfectanţi şi alte echipamente medicale furate de la spital. În această noapte se va stabili după audieri ce măsură preventivă se va lua împotriva angajatei. Procurorii vor să afle şi dacă gestionara a vândut o parte dintre echipamentele furate.

Iată mai jos şi ce spun reprezentanţii Poliţiei Argeş.

În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții, toate în municipiul Piteşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, astăzi, patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice.

Din cercetări a reieșit faptul că, o persoană, în calitate de angajat al unei unităţi spitaliceşti, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante) de la domiciliile celor două personae.
3 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole