Web Analytics

Percheziții la persoane bănuite de proxenetism. 50 de persoane vor fi conduse la audieri

de | 30.05.2018 06:53 | Actualitate

perchezitii

Noi percheziții pentru destructurarea unei grupări specializate în proxenetism. În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Pitești și cei din București, Craiova, Iași, Galați, Olt și Dâmbovița desfășoară 15 percheziții domiciliare în mai multe județe din țară, printre care și județul Argeș. Perchezițiile se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Pitești la locuințele a 18 persoane bănuite de proxenetism.

De asemenea, ampla acțiune se desfășoară în cooperare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie și cu specialiști din cadrul EUROPOL. Cercetările au stabilit că, din anul 2015 și până în prezent, membrii grupării ar fi înființat 10 bordeluri pe teritoriul Marii Britanii, unde mai multe tinere practicau prostituția. Peste 400.000 de lire ar fi obținut proxeneții din această activitate infracțională, pe care i-ar fi investit în achiziția de autoturisme și în jocuri de noroc.

Astfel, 50 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T -S. T. Pitești pentru audieri. Jandarmi din Argeș, Brăila, Galați, Giurgiu și Dâmbovița participă la această acțiune.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii