Web Analytics
scris joi, 26.09.2024

Percheziții la domiciliul unui polițist și la o secție rurală. Agentul ar fi primit mită pentru a nu-și face datoria

Percheziții la domiciliul unui polițist și la o secție rurală. Agentul ar fi primit mită pentru a nu-și face datoria

Percheziții la domiciliul unui polițist și la sediul poliției rurale din Beiuș, județul Bihor. Polițistul este suspectat că a luat mită în legătură cu nesoluționarea unui dosar de viol pe care îl instrumenta.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bihor, la delegarea și sub coordonarea procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, efectuează joi, 26 septembrie, 4 percheziții. Trei percheziții au loc la domiciliile tot atâtor persoane din localitatea Beiuș (între care un agent de poliție) și una la sediul Secției Poliție Rurală Beiuș.

„În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și dare de mită, referitor la presupunerea rezonabilă că, în perioada octombrie 2023- octombrie 2024, agentul de poliție a primit diverse avantaje materiale pentru a-și îndeplini în mod necorespunzător atribuțiile de serviciu raportat la un dosar penal în care efectua cercetări pentru săvârșirea unei infracțiuni de viol”, transmite DGA într-un comunicat de presă.

Citește și Îl are pe conştiinţă directorul Armand Chiriloiu pe inginerul silvic Sever Pahonţu? (14). Ilie Sârbu: „La instituţiile publice din Argeş, trebuia să existe o direcţie unde ai dirijat memoriul, ce ai făcut cu el, că de aia eşti şef, să-l dirijezi, la serviciul cutare, la inspecţie…”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită