Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Percheziții în Argeș într-un dosar de înșelăciune. Indemnizații pentru creșterea copilului obținute ilegal

Sunt percheziții marți dimineață în capitală și în 6 județe ale țării. Mai multe persoane sunt suspectate că ar fi obţinut indemnizaţii pentru creşterea copilului în baza unor contracte de muncă fictive. Prejudiciul cauzat este unul considerabil, și asta deoarece vorbim despre aproximativ 1.400.000 lei.

Percheziții în Argeș într-un dosar de înșelăciune. Indemnizații pentru creșterea copilului obținute ilegal

Citește și: Sute de percheziții într-un dosar de trafic de droguri, trafic de minori și pornografie infantilă


Anchetatorii pun în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov şi Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic şi fals în declaraţii. „Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2019 – 2021, administratorii în fapt ai unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Bucureşti, ar fi facilitat înregistrarea a 11 contracte de muncă fictive, iar ulterior, în baza acestora s-a solicitat acordarea indemnizaţiei pentru creştere copil. Totodată, vor fi puse în aplicare 14 mandate de aducere”, transmit reprezentanții Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...