Percheziții în Argeș, într-un dosar de evaziune de 2 milioane de euro

de | 22.02.2018 09:41 | Actualitate

perchezitiiOamenii legii efectuează astăzi peste 100 de percheziții domiciliare în Argeș și alte 15 județe, precum și în Capitală, într-un dosar penal de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 2 milioane de euro.

Perchezițiile sunt efectuate de polițiștii arădeni de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. La activități participă și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R., dar și polițiști specializați în investigarea criminalității economice din județele pe teritoriul cărora se efectuează perchezițiile, fiind coordonate de Direcția de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R.
Cele 101 percheziții domiciliare au loc în municipiul București și în județele Argeș, Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin.
Prejudiciul în acest dosar penal de evaziune fiscală este de 2 milioane de euro. “Urmează a fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere. Persoanele depistate urmează a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: arges,,dosar penal,evaziune fiscala,perchezitii

Ultimele articole

FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere
FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere

Echipa secundă a FC Argeș a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri după-amiază, de pe propriul teren, cu Rapid II. În urma acestui rezultat, puștii lui Constantin Schumacher vor ierna pe ultimul loc al seriei a IV-a al Ligii a III-a, cu doar 5 puncte, adunate în 15...