Web Analytics

Pentru încălțăminte nu există compromis

de | 5.09.2019 16:06 | Economie

Industria de productie a incaltamintei este tot mai vasta in ultimul timp, drept dovada ca publicul are cerinte variate. Este acordata importanta maxima calitatii, pentru ca pana la urma aceasta este o investitie constanta – tinand cont de necesitatea conform fiecarui sezon, eveniment si preferinte personale legate de stilul si tipul incaltamintei.
Este cert ca in materie de incaltaminte nu se fac compromisuri. Pentru gusturi rafinate, pentru cele care cauta un high level, stiluri altfel, care au pretentii de la ceea ce poarta, un brand autohton este indragit. ANNA CORI pune la dispozitie in toate magazinele din tara incaltaminte de top, calitate premium. Varietatea de modele si colectii nu schimba insa standardele ce sunt la baza productiei si anume folosirea diferitelor tipuri de piele naturala.
ANNA CORI colaboreaza cu un designer italian, insa intreg conceptul, productia, fabrica, totul este autohton, romanesc.

ANNA CORI, o alegere pentru public preocupat de nou, autentic, premium

Pentru orice femeie, incaltamintea pe care o poarta este de fapt o experienta. In cautare de modele noi, din dorinta de a se complimenta, de a-si face micile capricii, devin pasionate de pantofi. ANNA CORI surprinde poate cel mai bine esenta valorilor pe care publicul il are atunci cand isi alese incaltamintea: calitate, stil, acel ceva nou care sa se potriveasca unui context vestimentar.
Desi in materie de incaltaminte de dama de la ANNA CORI exista si modele casual, streetwear, chiar si cele sport, variantele elegante sunt un interes absolut. Mai ales cand exista evenimente speciale, cand un dresscode se impune, incaltamintea purtata trebuie sa fie cea care asigura un look excelent, comoda si irezistibila in acelasi timp. Spre exemplu, modele de actualitate elegante au in vedere barete, decupaje fine si atipice, toc modest, cu design minimalist.
Din dorinta de a arata excelenta in ceea ce ofera, brandul si-a extins aria de activitate incat sa cuprinda stiluri de incaltaminte pentru toate categoriile de varsta. In magazinele ANNA CORI se gasesc variante pentru publicul masculin de asemenea, dar create de brandul DENIS. Femeile sunt cele mai rasfatate, cu optiuni ce tin cont de succesiunea sezoanelor, de tipuri de incaltaminte adaptata, de modele trendy, chic si young, cele pentru toate gusturile publicului tanar, precum si modele clasice ce se preteaza a fi optiuni ideale oricand, pentru orice femeie.
Redefinirea unor concepte este o alta poveste. Modele clasice precum pantofii stiletto sunt parte colectiile ANNA CORI, insa deloc banali sau simpli. Acest brand mizeaza pe snake chic, piele spechio, lacuita, pe piele intoarsa, decupaje de asemenea si pe culori atipice, in a crea pantofi stiletto cu care purtatoarele pot cuceri privirile admirative: nuante de fard, mov intens, turcoaz sau atrancio sunt tonuri umitoare si interesante ce dau o alura de eleganta si originalitate incaltamintei.

Noutăți ANNA CORI

ANNA CORI se distinge pe nisa aceasta si prin atentia acordata publicului, prin noutati si prin diversitate, rafinamentul modelelor. In aceasta perioada se desfasoara campania de reduceri de sezon, ceea ce inseamna ca multe din modele dorite sunt regasite in colectii cu o reducere considerabila, de pana la 40%. Sunt incluse sandale, pantofi decupati, ideali pentru aceasta perioada a anului, pantofi eleganti, potriviti pentru evenimente, asortati la tinute pe masura.
De la sandale in stil roman la cele cu barete, toc patrat la cele accesorizate rafinat, cristale, cu gliter, ANNA CORI diversifica astfel incat aici sa se regaseasca o varianta optima atunci cand eleganta este cuvant de ordine, dar si cand publicul interesat cauta variate comode de zi cu zi sau de ce nu pentru nevoia de a completa o tinuta office, sobra, dar niciodata banala – pentru aceasta linie se pune accent pe forme simple, toc modest, dar atipic ca forma, spre exemplu cel patrat. Se vor gasi de asemenea stiluri vesele, chic, cu printuri, detalii si accesorii care starnesc curiozitatea, ce sunt versatile si usor de integrat in tinute de orice fel.
Promotiile si colectiile integrale se regasesc in toate magazinele ANNA CORI din tara, un lant de magazine ce deserveste ca micul colt de rai pentru pasionatele de incaltaminte. O varianta accesibila ce nu tine cont de distante si locatii este e-shop-ul cu acelasi nume. In cadrul paginii oficiale se vor gasi asadar preferatii publicului feminin sau masculin deopotriva.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole