Web Analytics

Pentru cine se pregăteşte şefia poliţiei Piteşti

de | 26.01.2017 14:39 | Culise

01 politiapitesti01

Jocurile sunt cam făcute la Poliția municipiului Pitești. După plecarea la pensie a fostului comandant Dorin Mihai (mai mult forțată, deoarece omul a refuzat propunerea de a merge șef de Inspectorat la Sibiu, iar chestorul Ispir i-a dat de înțeles că oricum are alte planuri la comanda Poliției Pitești), singurul înscris la concurs a rămas adjunctul, comisarul șef Iulică Olteanu.
Și cum nimeni nu vrea să deranjeze voința șefului, nimeni n-a îndrăznit să se mai înscrie la concurs. Pentru cine nu știe, Iulian Olteanu este finul unui alt chestor celebru, Ion Stoica, deținând în ianuarie 2011 funcția de șef al Poliției Orășenești Costeşti. De unde a plecat, mai exact s-a cerut plecat, în urma unui incident căruia i-a căzut victimă Maria Costache, mama lui Florea Costache, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean.
În vârstă de 77 de ani, Maria Costache a reclamat atunci că a fost tâlhărită fiindu-i furată suma 500 de lei, iar la poliție  a completat că, în urmă cu ceva timp, a fost și violată. Reacția cu întârziere a polițiştilor de la Izvoru (pentru că bătrâna mai depusese sesizări la șeful de post despre un rrom care o hărțuia), precum și a celor de la Poliția Costești, a determinat schimbarea comisarului șef Iulică Olteanu, care, iată, poate reveni acum, pe cai și mai mari, la comanda poliției celui mai important oraș din județ.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii