Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Pensionarii vor putea ridica biletele de odihnă și tratament și de la primărie

Pensionarii vor avea acum opțiunea de a ridica biletele de odihnă și tratament nu doar de la casele teritoriale de pensii, cum este în prezent, ci și de la autoritățile administrației publice locale și de la primăria de domiciliu.

Pensionarii vor putea ridica biletele de odihnă și tratament și de la primărie

Citește și: Încă o premieră pentru Elena Lasconi! Parchetul European anchetează „conduite infracţionale” la un proiect UE derulat la Primăria Câmpulung

În acest sens, Senatul a aprobat tacit luni o propunere legislativă care modifică Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Propunerea legislativă stabilește că solicitările pentru obținerea biletelor de odihnă și tratament vor putea fi depuse atât la sediul Casei Naționale de Pensii Publice și prin intermediul caselor teritoriale de pensii, cât și la autoritățile locale sau la primăria de domiciliu a solicitantului.

Acest proces va fi posibil grație unor convenții ce vor fi încheiate între autoritățile locale și Casa Națională de Pensii Publice, prin intermediul caselor teritoriale de pensii, dedicate acestui scop.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...