Web Analytics

Penitenciarul Mioveni reprezentat cu onoare la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting în UZBEKISTAN

de | 10.06.2021 10:57 | Actualitate, Sport

În perioada 03 – 08 iunie 2021, Lotul Național al României la disciplina sportivă Hand to Hand Fighting, în cadrul căruia au fost selecționați elevi ai Școlii Naționale  de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, dar și polițiști de penitenciare, a reprezentat România la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting, organizat în localitatea Tasken –  UZBEKISTAN.

Delegația României a avut în componență, printre alți sportivi, și un polițist de poliție penitenciară, Felix DRĂGUȚ, agent în cadrul Penitenciarului Mioveni.

Tânărul sportiv s-a remarcat prin spirit de echipă, disciplină și perseverență și a obținut locul III, medalie de bronz la categoria 75 kg – self-defence.

După rezultatele obținute, Federația Română de Hand to Hand Fighting  a fost invitată să participe la un turneu internațional, numit LIGA CAMPIONILOR, care va avea loc la Moscova, în luna octombrie a.c.

Stilul acestui sport îmbină mai multe elemente precum rezistenţă fizică şi psihică, forţă, mobilitate, autocontrol, precizie, făcând parte din familia sporturilor olimpice și luând o amploare deosebită în ultima vreme la nivel mondial.

Penitenciarul Mioveni consideră sportul parte importantă pentru pregătirea profesională a tinerilor polițiști de penitenciare care au ales să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal.       

 

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii