Patru “mascați” de la Poliția Capitalei s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta cântărețului Florin Salam

de | 15.06.2022 12:35 | Actualitate

Câțiva luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar. Patru “mascați” de la Poliția Capitalei s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta cântărețului Florin Salam, potrivit Știrile Pro TV.

Citește și: Bulevardul ”Pardon” a fost sluţit. Aleea pietonală a fost transformată în potecă

Cei patru luptători ar fi dat deja explicații în fața superiorilor și ar fi cercetați disciplinar. Bodyguarzii de la nunta lui Salam riscă să fie chiar și anchetați penal dacă se va dovedi că în trecut aceștia au mai încasat bani pentru care nu au plătit impozite și pe care nu i-au menționat în declarațiile de avere.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că,,Patru mascați de la Poliția Capitalei, sunt cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi”, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmite Poliția Capitalei printr-un comunicat.

Sursa foto: a1.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. “Mascati” au fost si sunt … toti cei cari ni hacuiesc cu salarilii specialii si pensilii la fel !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed