Web Analytics
scris joi, 15.08.2024

Pas înainte pentru staţiunea Câmpulung Muscel

Anunțate încă de anul trecut, demersurile în vederea declarării municipiului Câmpulung ca stațiune turistică de interes național au ajuns la etapa finalizării studiului de fundamentare a propunerii.

Pas înainte pentru staţiunea Câmpulung Muscel

Acesta fiind punctul de pornire, acum se propune aprobarea lui în vederea demarării oficiale a procedurilor legale de solicitare din partea Ministerului Turismului a statutului de stațiune turistică. În acest scop, primărița a întocmit un proiect de hotărâre ce va fi înaintat Consiliului local, cu precizarea că a apărut și propunerea ca, după obținerea statutului, stațiunea turistică să se numească ”Câmpulung Muscel”, nu doar Câmpulung. Totul se face în scopul creșterii notorietății și vizibilității municipiului, a creșterii fluxurilor turistice, a apariției posibilității de a accesa fonduri europene sau guvernamentale pentru dezvoltarea infrastructurii turistice și pentru crearea unor oportunități suplimentare investitorilor din domeniul turismului.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Ministra Muncii – naşă de cununie la Lereşti, pentru fiul primarului

Citește și Mesaj intern. Liberalii – obligaţi să preia pe conturile personale de FB comunicatul prefectului Predescu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cu deșeurile periculoase de pe platforma ARO și incineratorul de la combinatul de ciment, din proximitatea Câmpulungului, poți să faci stațiune?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...