Web Analytics

Păriţii cărora le-a murit bebeluşul îşi caută dreptatea în instanţă

de | 19.03.2017 23:29 | Actualitate

parinti1
 
Ştefan şi Mădălina Ciupitu (foto), cei doi părinţi al căror bebeluş a murit la Spitalul Judeţean Argeş la două zile după naştere sunt decisi să meargă în instanţă ca să afle cine se face vinovat de moartea copilului. Asta după ce au s-au plâns chiar Ministrului Sănătăţii. 
Copilul, un băieţel născut sănătos, după cum i s-a comunicat mamei, a venit pe lume prin Cezariană şi a primit nota 9 la naştere. La două zile, starea copilului s-a înrăutăţit brusc.  Medicii le-au spus părinţilor că are o infecţie gravă şi au decis ca micuţul să fie transportat la Bucureşti. A fost urcat în ambulanţă pentru a fi dus spre un elicopter venit special  să-l transporte pe copil.  Ambulanţa s-a întors din drum, pe motiv că bebeluşul ar fi murit între timp. La spital, băieţelul a fost resuscitat şi a mai trăit 3 ore. Părinţii dau  vina pe medici, care în opinia lor ar fi greşit de mai multe ori.
 
 Duminică, părinţii au organizat în faţa Spitalului Judeţean un protest al tăcerii, pentru aatrage atenţia, printre altele, şi asupra faptului că medicii ar încerca să-şi acopere greşelile cu modificări în documentele medicale şi anunţă că îşi vor căuta dreptatea în instanţă.
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii