Web Analytics

Părinţii – doi intelectuali, fiul dealer de droguri

de | 10.05.2017 16:29 | Dezvăluiri

5 drgTânărul de 18 ani, care a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri în cursul zilei de marți, 2 mai, a primit 30 de zile de arest preventiv şi nu va putea să se prezinte la examenul maturităţii. Mihnea Untaru, elevul de clasa a XII-a de la Colegiul I.C. Brătianu, a fost prins în flagrant delict cu 3 grame de metamfetamină chiar în faţa liceului unde învăţa. După ce a fost prins cu cele 3 grame de droguri, organele legii au făcut percheziţii şi la domiciliul tânărului, unde au mai fost găsite şi 5 grame de haşiş. Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a tânărului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 3 mai şi până la data de 1 iunie, dar acesta a făcut contestaţie. În cazul în care contestaţia ce se va judeca la Curtea de Apel Piteşti, pe 11 mai, va fi respinsă, băiatul nu se va putea prezenta la şcoală și nici la examenul de bacalaureat, pentru că nu i se va putea încheia situaţia şcolară.

La începutul anului, tânărul a fost bătut în faţa liceului Brătianu

Deşi Mihnea putea să calce pe urmele părinţilor săi, a ales, din nefericire, alt drum în viaţă. Părinţii tânărului sunt doi intelectuali, tatăl este profesor de franceză la Bratianu, fost inspector de franceză și de germană în cadrul ISJ Argeș, iar mama sa, grefier la Tribunalul Bucureşti. Se pare că părinţii şi-au dat seama de anturajul în care a intrat fiul său şi au încercat deseori să-l reîntoarcă pe calea cea dreaptă, dar fără succes.
Conform profesorilor de la Brătianu, Mihnea este un tânăr cu rezultate bune şcolare, dar care a fost influenţat negativ de anturajul în care a intrat. La începutul anului, liceanul a mai fost implicat într-un alt scandal, în faţa gardului liceului Brătianu. A fost bătut de mai mulţi tineri din cauza unor datorii pe care Mihnea le avea faţă de aceştia. Conform unor surse,  datoriile ar fi fost acumulate tot din cauza consumului de droguri.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii