Web Analytics
scris sâmbătă, 14.09.2024

Parcurile din Pitești sunt închise. Se anunță vreme rea

Parcurile din Pitești sunt închise. Se anunță vreme rea

Ploile abundente căzute noaptea trecută au doborât crengi și pomi în Pitești. Parcurile din oraș sunt momentan închise pentru intervenții de degajare a arborilor căzuți și securizarea zonelor.

„Prioritate în rezolvarea situațiilor urgente o au străzile și aleile din oraș, prin urmare, toate echipele sunt, astăzi, direcționate între blocuri, în cartiere sau centru! Atenție!!! În parcuri există în continuare risc ridicat de prăbușire a altor arbori: chiar dacă par neafectați! Pot cădea crengi sau chiar copaci pe alei!”, anunță Primăria Pitești.

Citește și 19 localități din 8 județe, inclusiv din Argeș, afectate de ploi. Doi oameni au murit

Cetățenii sunt îndrumați să evite folosirea parcurilor, în special Trivale, Lunca Argeșului, Ștrand, Expo-Parc, pentru plimbări cu copiii, animalele de companie, mers pe biciclete sau pentru alergat, până când echipele de intervenție vor finaliza degajarea și securizarea zonelor.

„Având în vedere că se anunță în continuare vreme nefavorabilă, cu furtuni, sfătuim cetățenii să evite zonele periculoase, astfel să se protejeze și în același timp să sprijine munca echipelor de intervenție. Mulțumim pentru înțelegere și cooperare!”, mai transmite sursa citată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...