Web Analytics

Parcare neinspirată în Pădurea Trivale. Mercedesul patronului de la Grota Rece a inflamat Facebook-ul

de | 30.05.2018 09:12 | Actualitate

mercedes grota receÎn urmă cu patru zile, Ionuț Codrea a postat pe grupul de Facebook ”Pitești, orașul meu” o imagine cu un Mercedes parcat chiar lângă terasa Grota Rece din Parcul Trivale. ”Prima mea postare nu poate fi decât despre un stimabil care crede că se afla deasupra legii… azi la ora 09.40 cam asa, acest bolid a parcat exact lângă Grota Rece din Parcul Trivale. Din bolid au coborat 2 adulti cu 2 copii dotati cu trotinete. Din cate am citit in presa azi nu este un caz singular. Asa ca am 2 intrebari: 1 – de ce nu exista si in Trivale paza ca in strand sau lunca? 2 – de ce bariera de la schit este lasata deschisa?”, a fost textul postării lui Ionuț Codrea. Iar postarea sa a stârnit dezbateri aprinse și foarte multe comentarii pro și contra, în discuție intervenind inclusiv proprietarul mașinii, în speță patronul de la Grota Rece, viceprimarul Sorin Apostoliceanu și Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.
”Poate sa fie si papa de la Roma, nu are voie sa intre acolo, doar daca aprovizionează și între anumite ore. Si uite, ca sa va ofticati dumneavoastră, opinia oamenilor are si efect, nu o sa mai intre pe acolo, va promit”, a scris viceprimarul Apostoliceanu.
Replica patronului de la Grota Rece nu a întârziat să apară: ” Domnule actual viceprimar va anunț ca nu aveți habar despre orașul care va plătește și va informez ca pe acel drum avem acces atât noi și Ocolul SIlvic Pitesti. Noua ne-ați impus un program de aprovizionare de la 8 la la 11 , pe când cei de la ocolul silvic intra nestingheriti la orice oră”. Tot patronul de la Grota Rece a mai spus: ”La ora 9:40 mă aflam în timpul așa-zisului program de aprovizionare”. Iar vicele Apostoliceanu a replicat: ”Dar nu făceați aprovizionare, sau vindeți si trotinete acolo??? Ma bucur nespus ca ati comentat, inseamna ca chiar am avut dreptate in ce am scris. Eu sunt un biet „actual viceprimar” care încearcă să aplice legislația în vigoare, împreună cu serviciile Primăriei”.
În discuția pe Facebook a intervenit și Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești: ”Acolo este zona pietonala unde copiii trebuie sa se simtă în siguranță. Nu sa se uite după mașinile celor care tranziteaza zona. Vom monitoriza strada atent si vom aplica sancțiuni conform legii”.
Una peste alta întrebarea rămâne: avea voie patronul de la Grota Rece să parcheze mașina în acel loc?

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. …pentru cât se face la Grota Rece ar trebui un pic de intelegere,dacă are o urgentă, ce face vine pe jos de la bariera.Bănuiesc că afacerea aduce niște venituri ….dom’vice poa să dea o derogare,un pass de care totuși sa nu se facă abuz