Web Analytics

PAID susține reabilitarea Policlinicii din Câmpulung

de | 28.12.2021 10:21 | Actualitate

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) a acordat o sponsorizare, în valoare de 150.000 lei, pentru reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate din Câmpulung Muscel. Prin această donație, PAID contribuie la accesibilizarea serviciilor medicale pentru aproximativ 120.000 de localnici din municipiu și din comunele învecinate.

Citește și:VIDEO. Contrabandă cu bijuterii din aur, în parcarea unui mall din Pitești

„Am văzut cu toții statisticile îngrijorătoare referitoare la agravarea afecțiunilor medicale, altele decât cele legate de infectarea cu SARS-COV2, în condițiile în care cele mai multe spitale au fost transformate în centre suport covid. Această policlinică este singura instituție medicală la care pot merge cei din regiune pentru diverse investigații. Nevoile sunt mari și multe, vorbim despre o clădire în care nu s-a investit din anul 1974, motiv pentru care sperăm că gestul nostru va încuraja și alte companii să se implice”, a explicat Directorul General al PAID, Nicoleta Radu. 

Sponsorizarea a fost făcută în contul Asociației „Salvați Câmpulungul și Muscelul”, organizație neguvernamentală, cu beneficiu public, care promovează un mediu curat, sănătos și sigur în zonă. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii