Web Analytics

Pagubă-n ciuperci la PSD Argeş! Pandelică n-a supravieţuit pierderii funcţiei de la ANPC şi dă fuga în braţele lui Ponta

de | 13.12.2018 14:02 | Politica si Administratie

# Fostul protejat al consilierului Gentea și primarului Ionică a fost fotografiat la inaugurarea sediului național al Pro România

Bogdan Pandelică, un membru cu state vechi în PSD Argeș și un personaj care a deținut funcții importante la nivel central, cum ar fi secretar de stat în Ministerul Economiei sau președintele ANPC, cochetează tot mai des cu partidul condus de fostul premier Victor Ponta. Este vorba de Pro România, acolo unde Bogdan Pandelică a participat de curând la inaugurarea sediului central, vezi fotografia publicată de portalul www.instituțiilestatului.ro. Cum astfel de gesturi ale lui Pandelică pe lângă Pro România au mai existat, imediat s-a tras concluzia că acesta a părăsit PSD, după mai bine de 24 de ani. Deși l-am contactat pe Bogdan Pandelică și acesta ne-a promis un punct de vedere, a dat bir cu fugiții și nu ne-a mai răspuns alimentând zvonurile despre dezertarea sa în trupa lui Ponta. Iată însă ce spun despre situația lui Pandelică, cei doi șefi ai PSD Argeș, preșdintele organizației județene Șerban Valeca și președintele organizației municipale Pitești, Cristian Gentea.

Gentea: „După ce am văzut poza de astăzi, nu mi se mai pare coincidență ”

Cristian Gentea, președinte PSD Pitești: ”Eu am vorbit cu el după ce au apărut primele articole că ar fi participat la nu știu ce ședință acolo. Eu am fost întrebat de acest lucru și în Biroul Permanent… El mi-a spus mie și primarului că a fost o simplă coincidență, că era în funcția în care a fost și a fost invitat pur și simplu și că nu are nicio problemă, nu a plecat din partid, nu e vorba de așa ceva. Acum, după ce am văzut astăzi (fotografia apărută în presă), am și eu semne de întrebare și o să am din nou o discuție cu el. Nu înțeleg de ce, dacă e așa, nu mă sună să-mi spună, pentru că, la rândul meu, nu numai voi mă întrebați, ci și în Biroul Permanent, că a fost membru al organizației municipale, că a fost susținut de organizația municipală și mi se dă peste nas. Evident că nu am un răspuns ferm de la el și nu înțeleg de ce… Mi-a spus că el nu pleacă din partid, nu pleacă din organizația Pitești și că a fost o coincidență. Repet, după ce am văzut poza de astăzi, mie nu mi se mai pare coincidență. El este membru PSD Pitești, însă legea este foarte clară. Dacă cineva vrea să se înscrie în partidul nu știu care, când fac adeziune, legea spune că se consideră demisie din partidul anterior. Acum, dacă el a făcut treaba asta fără să știu eu… M-aș fi așteptat ca, la cât l-am susținut și eu și dl. primar, să aibă o discuție cu noi înainte să facă pasul ăsta. Repet, dacă el ar fi făcut o astfel de adeziune, e clar că este demisionar din PSD, dar eu la acest moment nu știu acest lucru”.

Valeca: „A zis că nu știa unde se duce invitat, dar că nu e membru acolo”

Șerban Valeca, președinte PSD Argeș: ”Eu știu că nu am avut nicio demisie din partid; am înțeles că cei de la Pitești au vorbit cu el și a zis că nu știa unde se duce invitat, dar că nu e membru acolo. Eu așa am înțeles. Mai multe nu știu nici eu, nu m-am mai întâlnit cu dânsul”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii