Web Analytics

(P) S.C. INTENS PREST S.R.L – anunț

de | 16.07.2021 11:32 | Actualitate, Economie

S.C. INTENS PREST S.R.L., cu sediul în municipiul Piteşti, strada Lanariei, nr. 6, judeţul Argeş anunţă publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul: “Bazin piscicol cu exploatare de agregate minerale” propus a se implementa in comuna Calinesti, sat Udeni Zăvoi, judeţul Argeş. Tipul deciziei posibile luate de către APM Argeş poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Argeş, din Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50 A, jud. Argeş, in zilele de luni – vineri, intre orele 9-13. Documentul menţionat este disponibil si la următoarea adresa de internet. www.apmaq.anpm.ro Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului se va desfăşura electronic (având în vedere prevederile Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a HG 636/09.06.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 iunie 2021 precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în raport cu procedurile de reglementare din punct de vedere al protecţiei mediului), in data de 17.08.2021, incepand cu orele 12°°.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/ opinii/observatii privind documentele menţionate la sediul APM Argeş din Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50 A, jud. Argeş pana la data de 17.08.2021.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii