(P) LANDMARK TOWER – mai mult decât o locuință, un stil de viață!

de | 30.09.2021 | Actualitate, Economie, Home

Landmark Tower este un proiect rezidențial complex, construit de un dezvoltator imobiliar cu experiență, care a pus accent pe rezistența structurii din punct de vedere seismic, cât și pe o compartimentare ideala, completata cu suprafețe vitrate generoase.
Proiectul imobiliar se dezvoltă în zona de est a Piteștului, fiind de altfel cea mai nouă și una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din municipiu. De asemenea, proiectul este construit cu responsabilitate față de mediul înconjurător.
Landmark Tower este un proiect imobiliar nou care continuă tradiția dezvoltatorului de a realiza proiecte unice, la standarde occidentale, cu materiale de cea mai înaltă calitate.

CITEȘTE ȘI: A crescut numărul claselor care își desfășoară activitatea în sistemul online

Experiența, transparența privind etapele construcției, specializarea echipelor conduse de specialiști în domeniul construcțiilor, respectarea tuturor normelor legale în domeniu sunt elemente care vorbesc despre implicare și seriozitate. Dezvoltarea proiectului Landmark Tower se bazează pe o viziune fără compromisuri și promite liniște, confort, siguranță și o amplasare excelență față de zona centrală a Piteștiului, la doar 5 minute distanță.
Ansamblul rezidențial este situat pe strada Depozitelor si va cuprinde un bloc, cu o singură scară, însumând un număr de 80 de apartamente prevăzute cu locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

CITEȘTE ȘI: Ambiţii pe verticală la Câmpulung, cu două parcări

Conceptul Landmark Tower se desfășoară pe o suprafață de peste 10000 mp și are un regim de înălțime de S+P+12 etaje cu o suprafață desfașurată la sol de peste 1500 mp.
Construcția blocului este realizată la standarde înalte, structura este distribuită pe grinzi, cadre, stâlpi și planșee din beton supradimensionate, iar zidăria este din cărămidă cu proprietăți antiseismice, având o grosime de 38 de cm, iar începând cu etajul 3, construcția este asigurată din cărămidă poroterm de 24 de cm. În ceea ce privește zidurile din interior, acestea sunt realizate din cărămizi BCA, tot de 24 de cm.
Materialele sanitare, tâmplăria și elementele de finețe sunt asigurate de Grohe, Ideal Standard, Marazzi, Pinum, RomVersis, Schneider Electric, Ariston, Porotherm, etc.

 CONTACT:

Adresa: Strada Depozitelor 3, Pitești, Argeș, România
Tel.: 0729-77-66-55
e-mail: vanzari@landmarktower.ro

www.landmarktower.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Persoană lovită de o mașină, în Pitești
Persoană lovită de o mașină, în Pitești

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Târgul din Vale din Pitești. Din primele informații, aflăm că o persoană a fost acroșată de o mașină, pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat Polițiștii Biroului Rutier Pitești și o...

Finala Cupei României la rugby va fi amânată
Finala Cupei României la rugby va fi amânată

Finala Cupei României la rugby, dintre SCM Timişoara şi CSM Ştiiţa Baia Mare, programată pentru 11 decembrie, va fi amânată din cauza carantinei impuse băimărenilor, în contextul apariţiei noii variante Omicron. Sportivii nu s-au întors încă din Africa de Sud, unde au...

Sărbatoare Națională în sala Teatrului Alexandru Davila Pitești
Sărbatoare Națională în sala Teatrului Alexandru Davila Pitești

  Teatrul Alexandru Davila Pitești lansează invitația celor care nu sunt plecați în minivacanța de 1 Decembrie să petreacă Ziua Națională în sala de spectacol la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021. Citește și:...