(P) Descoperă gustul preparatelor tradiționale pentru o masă adevărată – doar în Carmangeriile KATYON

de | 2.01.2021 12:48 | Actualitate, Economie

### ”Katyon” – carne și preparate din carne pentru toate gusturile!

Din respect pentru argeșeni şi pentru clienţii noştri producem şi comercializăm doar produse după reţetele clasice, făcute din carne şi adaosuri de condimente 100% naturale, iar preparatele afumate sunt făcute după reţete vechi, afumate în afumătoare tradiţională, cu fum din lemn de fag. Tocmai de aceea, produsele noastre au aceleași calități și aceeași savoare ca și cele realizate de către locuitorii de la sate, ca o continuare a tradiției înaintașilor noștri. De asemenea, produsele sub brandul ”Katyon” sunt certificate iar unitatea de producţie – carmangeria proprie – este reglementată, licenţiată, certificată, în conformitate cu pretenţiile pieţei la zi.

## Vă așteptăm în locațiile noastre:

PITEŞTI: Piata Găvana II, Piaţa Trivale, Pasaj Magnolia – str. Constantin Brâncoveanu, strada Exerciţiu, bloc D17 (parter), Cartier Găvana, Strada Schitului, bloc M3 (parter), Magazin Trivale 2 (Bd. Libertăţii, Complex II)

BASCOV:  Strada Micşunele Nr.5 (sediul central)

 

 

 

 

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii