(P) Ai nevoie de ajutor? Vino cu mașina la DAPEROM Service!

de | 27.07.2021 08:45 | Actualitate, Economie, Home

La DAPEROM Service, operațiunile de întreținere sunt realizate cu profesionalism de către experții noștri, pentru ca mașina ta să fie păstrată în cele mai bune condiții. Cu o experiență de peste 15 ani, Daperom este unul din cele mai cunoscute și apreciate service-uri multimarca din zona de Sud a țării, echipa noastră de mecanici putând oferi servicii complete îndiferent de marca mașinii.

Daperom Service oferă servicii de tinichigerie,vopsitorie, sudură prin puncte, stand redresat caroserii, diagnoză computerizată, în plus deținem propriul laborator de preparare a vopselurilor și uscare cu lampă cu unde infraroșii.

Revizia Dacia

Pentru a conduce liniștit cât mai mult timp, ai încredere în profesioniștii rețelei Dacia Service pentru revizia mașinii tale! La fiecare revizie Dacia, mecanicul Dacia va face schimbul de ulei de motor. Totuși, îți recomandăm să verifici în mod regulat nivelul uleiului, chiar și între revizii. Nivelul acestuia trebuie să fie între limitele minime și maxime de pe jojă. Dacă nivelul uleiului este sub nivelul minim al jojei, atunci îți recomandăm categoric să completezi nivelul de ulei înainte de a utiliza vehiculul.

Ai nevoie de piese de schimb?

Rezultat al cercetărilor și tehnologiei, piesele de schimb Dacia au fost proiectate pentru a-ți asigura deplina siguranță la volanul Daciei tale. Fie că alegi piese de origine Dacia, sau piese din gama alternativă, mașina ta te va conduce spre visele tale.

Neprevăzutul nu te mai oprește din drum!

Indiferent ce se întâmplă cu mașina ta, unde sau când se întâmplă, apelează numărul de telefon 0732 773377 NON STOP și venim în ajutorul tău. Depanare, tractatre, ori transport direct către service-ul Daperom.

 

Te așteptăm în service-ul nostru din Pitești, str. Târgul din Vale, Nr. 3A

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: advertorial,daperom,pitesti,publicitate,service

Ultimele articole

Studiu Medlife. Varianta Omicron nu a fost depistată în România
Studiu Medlife. Varianta Omicron nu a fost depistată în România

Primul studiu pe bază de secvențiere pentru varianta Omicron a fost realizat în România. În probele selectate de la pacienți Covid din 19 orașe nu a fost identificată noua tulpină africană, anunță reprezentanții Medlife.  Citește și Covid Argeș. Incidența pe ultimele...

Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)
Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 1.57 (ieri 1.66); -persoane internate la ATI: 21 (ieri 23);-persoane internate...