(P) Mașina ta are probleme? Vino cu ea la DAPEROM Service și de restul de ocupăm noi!

de | 8.04.2022 11:20 | Actualitate, Economie, Home

La DAPEROM Service, operațiunile de întreținere sunt realizate cu profesionalism de către experții noștri, pentru ca mașina ta să fie păstrată în cele mai bune condiții. Cu o experiență de peste 15 ani, #Daperom este unul din cele mai cunoscute și apreciate service-uri multimarcă din zona de Sud a țării, echipa noastră de mecanici putând oferi servicii complete îndiferent de marca mașinii dvs.!

Daperom service - RABLA 2022 Pitești: bani nerecuperați de dealeri și termene enorme pentru mașini!

Daperom Service oferă servicii de tinichigerie,vopsitorie, sudură prin puncte, stand redresat caroserii, diagnoză computerizată, în plus deținem propriul laborator de preparare a vopselurilor și uscare cu lampă cu unde infraroșii.

### Revizia Dacia

Pentru a conduce liniștit cât mai mult timp, ai încredere în profesioniștii rețelei Dacia Service pentru revizia mașinii tale! La fiecare revizie Dacia, mecanicul Dacia va face schimbul de ulei de motor. Totuși, îți recomandăm să verifici în mod regulat nivelul uleiului, chiar și între revizii. Nivelul acestuia trebuie să fie între limitele minime și maxime de pe jojă. Dacă nivelul uleiului este sub nivelul minim al jojei, atunci îți recomandăm categoric să completezi nivelul de ulei înainte de a utiliza vehiculul.

### Ai nevoie de piese de schimb?

Rezultat al cercetărilor și tehnologiei, piesele de schimb Dacia au fost proiectate pentru a-ți asigura deplina siguranță la volanul Daciei tale. Fie că alegi piese de origine Dacia, sau piese din gama alternativă, mașina ta te va conduce spre visele tale.

### Neprevăzutul nu te mai oprește din drum!

Indiferent ce se întâmplă cu mașina ta, unde sau când se întâmplă, apelează cu încredere la numărul de telefon 0732.773.377 NON STOP și venim în ajutorul tău. Depanare, tractatare, ori transport direct către service-ul Daperom! Sună și convinge-te singur!

ADRESA: Pitești, Argeș, România – str. Târgul din Vale, Nr. 3A

Acest articol este despre: advertorial,daperom,pitesti,publicitate,service

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.
Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.

INVITAȚIE DE PRESĂ Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Economiei, FlorinSpătaru, va participa marți, 5 iulie, la Craiova, la evenimentul organizat cu ocaziapreluării oficiale a fabricii Ford Craiova de către Ford Otosan.Premierul și ministrul...

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș
FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători. Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție...

Programul echipei FC Argeș din Superliga, sezonul 2022-2023
Programul echipei FC Argeș din Superliga, sezonul 2022-2023

➡Etapa 1: FC Argeș - UTA ➡Etapa 2 Sepsi – FC Argeş ➡Etapa 3 FC Argeş – Universitatea Cluj ➡Etapa 4 FC Rapid – FC Argeş ➡Etapa 5 FC Argeş – U Craiova 1948 ➡Etapa 6 CS Mioveni – FC Argeş ➡Etapa 7 FC Argeş – Chindia Târgovişte Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC...