Web Analytics

(P) APARTAMENTE NOI FINALIZATE ÎN ANSAMBLUL REZIDENŢIAL LANDMARK TOWER! SUNĂ ACUM!

de | 4.01.2022 12:02 | Actualitate, Economie

Vrei să te muți într-un apartament la cheie? Acum e şansa ta! Profită de cea mai bună ofertă direct la dezvoltator.
E în firea noastră să fim nerăbdători atunci când vine vorba de un lucru pe care ni-l dorim cu adevărat. Ştim că dupa ce aţi contractat apartamentul mult dorit, v-aţi dori ca zilnic să puteţi veni să îl vedeţi. Dar cum acest lucru nu este posibil de multe ori, mai ales ca mulţi dintre clienţii noştri nu sunt în ţară, vă ataşăm cadre atât din interior, cât şi din exterior în care să vă puteţi identifica acel loc pe care în curand îl veţi numi “acasă”. În acest moment, am finalizat lucrările la faţada exterioară, garajul subteran, spaţiile verzi, precum şi în interiorul imobilului, toate spaţiile putând fi predate la cheie. De asemenea, aducem la cunoştinţa celor interesaţi că mai sunt doar câteva spaţii disponibile!

Despre proiect

Ansamblul rezidenţial LANDMARK TOWER este un proiect imobiliar nou situat pe Strada Depozitelor nr. 3 din Pitești, deținut de fondul de investiții Landmark Investment.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpK-YrgVJAizgsZfdjkRtJz3haZkR9Q8gcBg&usqp=CAU

CITEŞTE ŞI: DSU: „Te așteptăm în echipa noastră! Avem nevoie de tine!”

Noul proiect rezidențial de lux din Piteşti reprezintă o reală oportunitate de investiție pe termen lung pentru toți cei care doresc să-și achiziționeze un apartament în oraș, într-o clădire care se distinge prin identitate, confort, dimensiune și nu în ultimul rând prin amplasament, fiind localizată in vecinătatea Hotelului Ramada și a parcului Lunca Argeșului, la doar câteva minute de centrul orașului.

Tu decizi cum o să arate viitorul tău!

Alegerea viitorului dumneavoastră va sta la baza unei decizii bine gândite li susţinute de calitatea unei construcţii sigure.
Conceptul Landmark Tower se desfășoară pe o suprafață de peste 10000 mp și are un regim de înălțime de S+P+12 etaje cu o suprafață desfașurată la sol de peste 1500 mp.

Construcția blocului a fost executată la standarde înalte, structura acestuia fiind distribuită pe grinzi, cadre, stâlpi și planșee din beton supradimensionate, iar zidăria este din cărămidă cu proprietăți antiseismice, având o grosime de 38 de cm, iar începând cu etajul 3, construcția este asigurată din cărămidă poroterm de 24 de cm. În ceea ce privește zidurile din interior, acestea sunt realizate din cărămizi BCA, tot de 24 de cm. Materialele sanitare, tâmplăria și elementele de finețe folosite au fost asigurate de Grohe, Ideal Standard, Marazzi, Pinum, RomVersis, Schneider Electric, Ariston, Porotherm, etc.

CONTACT:
Adresa: Strada Depozitelor 3, Pitești
Tel.: 0729-77-66-55
e-mail: vanzari@landmarktower.ro
www.landmarktower.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii