(P) Alege un auz sănătos pentru o viață fericită

de | 6.04.2021 08:48 | Actualitate, Economie

Auzul reprezintă unul dintre simțurile fundamentale ale oricărei persoane. Alterarea acestei funcții importante produce tulburări în viața oricărui om.
Da, sunt o mulțime de afecțiuni ale aparatului auditiv iar cea mai întâlnită în orice categorie de vârstă este hipoacuzia. Probabil că nici nu ai auzit de acest diagnostic și cel mai probabil nu cunoști nici faptul că în cazul tratării necorespunzătoare, aceasta poate duce chiar la surditate.
Auzul tău este prioritatea noastră, din acest motiv ne dorim să coștientizezi cât de important este să ai un auz sănătos.

 

 

CITEȘTE ȘI: MIOVENI: Campanie umanitară pentru familii nevoiașe

 

 

La Clarfon, testarea auzului se face cu aparatură specială în cabinete, fapt ce ne permite stabilirea tipului de surditate, gravitatea acestuia și orientarea asupra tratamentului. Testarea auzului se realizează inclusiv pentru copii.
Echipa Clarfon este alături de tine și de familia ta, în cabinetele noastre, pacientul beneficiază de o consultație a aparatului auditiv complexă, oferim și cele mai bune soluții în cazul în care este necesară folosirea aparatului auditiv.
Luna aprilie aduce noi oferte în cabinetele Clarfon, îţi prezentăm noul aparat auditiv- FLOW+
Îți oferim tehnologie calitativă la preţ accesibil. Aparatul Flow+ te ajută să beneficiezi de:

12 canale frecvenţiale
Compresie dinamică şi AntiShock 2
Mascator tinnitus
4 programe de audiţie

Purtarea aparatului auditiv reduce semnificativ riscul de atrofiere al nervului auditiv, reduce depresia şi scade riscul de accentuare a demenţei!Dacă îți dorești să afli mai multe despre promoțiile Clarfon și despre aparatul FLOW+ poți completa formularul:

https://www.clarfon.ro/promotie-1-30-aprilie-2021/

Nu rata această ofertă de excepție! Nu-ți neglija auzul!

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii