Web Analytics
scris luni, 27.12.2021

Opt copii s-au născut de Crăciun la maternitatea de la Spitalul Județean Argeș

Opt bebeluși au venit pe lume de Crăciun în maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP), iar un altul, născut la domiciliu, a ajuns și el în grija cadrelor medicale, tot în zi de sărbătoare.
„La SJUP au fost înregistrate, sâmbătă (25 decembrie 2021, n. red.), 3 nașteri. Cel mai curajos a fost un băiețel al cărui plânset s-a auzit în maternitatea din Pitești la câteva minute după ora 5. L-au urmat, în aceeași zi, alți doi bebeluși, o fetiță și un băiețel. Cel mai mic cântărea la naștere 2770 de grame, iar cel mai mare 3440 de grame. Duminică, cinci băieți s-au născut în cadrul matenității, printre care și o pereche de gemeni, un alt băiețel, născut la domiciliu, fiind adus și el la spital. Cu excepția gemenilor și a băiețelului care s-a grăbit să ajungă pe lume la domiciliu, mămicile și bebelușii care și-au petrecut Crăciunul în maternitate vor merge acasă înainte de Anul Nou”, se arată într-un comunicat de presă al SJU Pitești.

Opt copii s-au născut de Crăciun la maternitatea de la Spitalul Județean Argeș

Citește și CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX: 27 decembrie – Sfântul Ștefan, primul martir creștin

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită